De ale casei

78 rezultate gasite.

Ordoneaza dupa

Cauc de lemn antichizat cu coada roza soarelui
Cauc de lemn maro antichizat cu o coada in forma rozei soarelui. Roza soarelui este un simbol al rugaciunii si al supunerii monahale, dar mai simbolizeaza si iubirea lui Dumnezeu si a unui suflet credincios. Acest cauc poate fi folosit la masa, pentru a pune apa in el sau poate fi folosit in scop decorativ pentru a da nastere stilului rustic. Caucele sunt realizate din lemn de esenta moale, pentru a permite modelarea si decorarea acestora. Dimensiuni: 7 cm inaltime, 5 cm diametru

35,00 Lei

Linguri mici cu roza soarelui
Set de trei linguri mici, ornamentale, facute din lemn de esenta tare. Campurile ornamentale sunt realizate de catre roza soarelui, patrat si patru triunghiuri echilaterale in fiecare patrat. Roza soarelui, un simbol al soarelui, reprezinta iubirea lui Dumnezeu sau a unui suflet credincios. Patratul reda stabilitatea, un simbol al mintii inchise si al instinctelor primare. Triunghiurile echilaterale reprezinta echilibrul suprem. Dimensiuni: 20 cm x 5 cm.

100,00 Lei

Linguri mici cu roza soarelui
Set de doua linguri ornamentale, facute din lemn de esenta tare. Campurile ornamentale sunt realizate de catre roza soarelui, patrat si patru triunghiuri echilaterale in fiecare patrat. Roza soarelui, un simbol al soarelui, reprezinta iubirea lui Dumnezeu sau a unui suflet credincios. Patratul reda stabilitatea, un simbol al mintii inchise si al instinctelor primare. Triunghiurile echilaterale reprezinta echilibrul suprem. Dimensiuni: 20 cm x 5 cm.

70,00 Lei
Lingura adanca sculptata cu zale
Lingura cu un caracter obiectiv, realizata din lemn de esenta tare, a fost conceputa pentru servirea oamenilor la masa. Lingura poate fi folosita pentru a pastra alune, fistic, biscuiti, covrigi etc. Campurile ornamentale de pe aceasta lingura sunt realizate de catre triunghiuri echilaterale, care simbolizeaza echilibrul omului, dar sunt si un simbol al trinitatii. In plus lingura prezinta o zala, care o infrumuseteaza si cu ajutorul careia se poate agata lingura. Dimensiuni: 28 cm x 10 cm.

50,00 Lei

Lingura mare sculptata
Aceasta lingura este un obiect decorativ, dar poate fi folosita la diferite mese pentru a pune variate delicatese in ea. Este realizata din lemn de fag, unsa cu ceara de albine si untura de urs pentru a rezista factorilor externi si pentru a nu crapa. Campul ornamental de pe fundul lingurei este realizat de catre roza soarelui, iar pe langa aceasta sunt sculptate triunghiuri echilaterale, simboluri ale trinitatii si ale omului echilibrat. Dimensiuni: 25 cm x 10 cm.

50,00 Lei

Lingura adanca sculptata cu roza soarelui
Lingura mare, avand campul ornamental in forma unei rozete. Rozeta simbolizeaza cautarea dragostei, in timp ce soarele se plimba pe cer. In plus, aceasta rozeta este un simbol al credintei, inteligentei, respectului si longevitatii. Dimensiuni: 25 cm x 10 cm.

50,00 Lei
Furculita mare sculptata
Furculita a fost realizata din lemn de fag, ideala pentru decorarea unei camere. Campul ornamental reprezinta roza soarelui, care simbolizeaza rugaciunea si supunerea monahala, dar si iubirea lui Dumnezeu sau a unui suflet credincios. Dimensiuni: 37 cm x 10 cm.

50,00 Lei

Lingura adanca cu cap de cuc
Lingura a fost realizata din lemn de esenta tare (fag), avand un model simplu, reprezentand lingura traditionala romaneasca. Pe vremuri, femeile foloseau aceasta lingura pentru a mesteca si a scoate mancarea din ceaune. Aceasta lingura poate sa confere un aer rustic meselor festive. Dimensiuni: 25 cm x 10 cm.

50,00 Lei

Lingura adanca sculptata
Lingura a fost realizata din lemn de esenta tare (fag), unsa cu untura de urs si ceara de albine, avand un model simplu, reprezentand lingura traditionala romaneasca. Pe vremuri, femeile foloseau aceasta lingura pentru a mesteca si a scoate mancarea din ceaune. Aceasta lingura poate sa confere un aer rustic meselor festive. Dimensiuni: 25 cm x 10 cm.

50,00 Lei
Lingura de mamaliga
Lingura pentru prepararea mamaligutei realizata din lemn de fag, pentru uz casnic. Aceasta lingura nu lipsea din bucataria femeilor, fiind foarte utila. Pe vremuri, o astfel de lingura era folosita de catre membrii familiei ca sa manance. Dimensiuni: 33 cm x 6 cm.

16,00 Lei

Lingura mica cu roza soarelui
Lingura ornamentala, facuta din lemn de esenta tare. Campurile ornamentale sunt realizate de catre roza soarelui, patrat si patru triunghiuri echilaterale in fiecare patrat. Roza soarelui, un simbol al soarelui, reprezinta iubirea lui Dumnezeu sau a unui suflet credincios. Patratul reda stabilitatea, un simbol al mintii inchise si al instinctelor primare. Triunghiurile echilaterale reprezinta echilibrul suprem. Dimensiuni: 20 cm x 5 cm.

35,00 Lei

Lingura rasucita cu figurina de taran
Lingura ornamentala, ideala pentru decorarea unei camere rustice. Coada sa reprezinta barba lunga a unui mos, o barba rasucita si ordonata. Dimensiuni: 36 cm x 10 cm.

50,00 Lei
78 rezultate gasite.

Ordoneaza dupa
Puteti plati online cu card bancar, in 6 rate prin Bonus Card Garanti, Card Avantaj, StarBT, Alpha Card, cu ordin de plata, ramburs, numerar sau prin POS la sediul societatii.
Cresterea competitivitatii S.C. Younique Advisers S.R.L. prin implementarea de sisteme informatice de comert electronic, B2C, B2B.
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

O Solutie E-commerce