De ale casei

78 rezultate gasite.

Ordoneaza dupa

Linguri cu frunze
Set de 3 linguri reprezentative, in forma de frunze. Frunzele reprezinta frumusete si fertilitate, fiind un simbol al prosperitatii si al unei vieti reinnoite. Fiecare frunza, prin puterile sale, mentine viata pe pamant. Dimensiuni: 30 cm x 5 cm

150,00 Lei

Linguri cu figurine diverse
Set de 3 linguri cu diferite modele : cocosul, paunul si ghiocelul. Cocosul este o figura zoomorfa care din punct de vedere simbolistic vesteste trezirea la viata inainte cu cateva ore de sosirea zorilor spunandu-ne ca Dumnezeu ne-a mai daruit o noua zi pe care trebuie sa o intampinam cu atitudine de bine facere si intelepciune fata de oamenii din jur. Ghiocelul este cel care ne vesteste sosirea primaverii, trezirea la viata a plantelor, a florilor, a pomilor. Paunul este un simbol al regalitatii, datorita grandioasei sale frumuseti, avand penele unui inger. Dimensiuni: 30 cm x 5 cm.

150,00 Lei

Lingura cu figura de bufnita
Lingura reprezentativa bufnitei, simbolizeaza intelepciunea, istetimea si generozitatea, dar fiind o pasare de noapte, este ascoiata singuratatii, melancoliei si tristetii. Pe langa gatul bufnitei, este legat tricolorul Romaniei sugerand intelepciunea si generozitatea tarii noastre. Dimensiuni: 30 x 5 cm.

35,00 Lei
Linguri cu cocosi
Set de 3 linguri in forma de cocos, simbol al luminii si inteligentei supreme. Aceste linguri sunt puse de catre bunicii nostri in partea de soare-rasare a casei, deoarece cocosul este vestitorul zorilor unei noi zile, iar seara el alunga duhurile rele de prin zona. Mai mult decat atat, cococusl este un simbol al masculinitatii, al curajului unui barbat. Dimensiuni: 30 cm x 5 cm.

150,00 Lei

Linguri cu motive dreptunghiulare
Lingurile in forma dreptunghiulara din aceasta imagine cu diferite semne geometrice ce reprezinta crucea, trifoiul cu patru foi, dintele de lup, rombul. Fiecare in parte avand simboluri specifice ale izvoarelor crestaturilor in lemn cum ar fi continuitatea, echilibru, viata si bogatiile, ascensiunea si decaderea. Dimensiuni: 30 cm x 5 cm.

40,00 Lei

Linguri cu motive dreptunghiulare
Lingurile in forma dreptunghiulara din aceasta imagine cu diferite semne geometrice ce reprezinta crucea, trifoiul cu patru foi, dintele de lup, rombul. Fiecare in parte avand simboluri specifice ale izvoarelor crestaturilor in lemn cum ar fi continuitatea, echilibru, viata si bogatiile, ascensiunea si decaderea. Dimensiuni: 30 cm x 5 cm

40,00 Lei
Linguri cu motive geometrice
Lingurile in forma patratului din aceasta imagine cu diferite semne geometrice reprezinta crucea, trifoiul cu patru foi, dintele de lup, rombul. Fiecare in parte avand simboluri specifice ale izvoarelor crestaturilor in lemn cum ar fi continuitatea, echilibru, viata si bogatiile, ascensiunea si decaderea. Dimensiuni: 30 cm x 5 cm.

60,00 Lei

Lingura si furculita
Set cu un polonic mare si cu o furculita din lemn de fag, uns cu untura de urs si ceara de albine. Acest set este ideal pentru decorarea unei camere, dar poate fi folosit si la prepararea mancarurilor. Prezinta doua inele mari cu ajutorul carora pot fi legate de un suport de perete. Cele doua campuri ornamentele prezinta roza soarelui, simbol al iubirii lui Dumnezeu si al unui suflet credincios. Dimensiuni: polonic - 37 cm x 10 cm, furculita 37 cm x 10 cm.

120,00 Lei

Linguri cu sculpturi diverse
Aceste trei linguri reprezinta un simbol foarte important pentru cei tineri. La fiecare nunta, primele ornamente care nu lipseau erau 3 linguri, simbolizand iubirea eterna fata de casa lui Dumnezeu si cea dintre cei doi casatoriti. Campurile ornamentale sunt formate din doua pasari, un mascul si o femela, masculul purtand o coroana si sarutand-o pe sotia sa, amandoi formand o inima, in timp ce se sarutau. Dimensiuni: 30 cm x 5 cm.

150,00 Lei
Linguri si furculita
Un set de lingura si furculita, decorative, dar si de bune pentru uz casnic. In acest set sunt doua linguri mari, care se folosesc la prepararea mamaligutei sau la ciorba. Cel de-al treilea produs este o furculita mare, care este ideala pentru decorarea unei camere in stil rustic. Dimensiuni: 37 cm x 10 cm.

180,00 Lei

Lingura cu figura de cocos
Aceasta lingura prezinta forma unui cocos, simbol al luminii si inteligentei supreme. Aceste linguri sunt puse de catre bunicii nostri in partea de soare-rasare a casei, deoarece cocosul este vestitorul zorilor unei noi zile, iar seara el alunga duhurile rele de prin zona. Mai mult decat atat, cocosul este un simbol al masculinitatii, al curajului unui barbat. Dimensiuni: 30 cm x 5 cm.

35,00 Lei

Lingura cu cap rotund
Campurile ornamentale de pe aceasta lingura, reprezinta roza soarelui, o clepsidra a timpului si o stea. Roza soarelui este un simbol larg raspandit al nobletei, dar reprezinta si iubirea lui Dumnezeu sau a unui suflet credincios. Clepsidra timpului simbolizeaza trecerea rapida a anilor. Steaua cu sase colturi indica relatia lui Dumnezeu cu omul sau uniunea dintre barbat si femeie. Dimensiuni: 37 cm x 7 cm.

35,00 Lei
78 rezultate gasite.

Ordoneaza dupa
Puteti plati online cu card bancar, in 6 rate prin Bonus Card Garanti, Card Avantaj, StarBT, Alpha Card, cu ordin de plata, ramburs, numerar sau prin POS la sediul societatii.
Cresterea competitivitatii S.C. Younique Advisers S.R.L. prin implementarea de sisteme informatice de comert electronic, B2C, B2B.
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

O Solutie E-commerce