MODALITATI DE PLATA

MODALITATI DE PLATA :

- Plata numerar sau prin POS la sediul societatii (Splaiul Unirii)

 -Ramburs

- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard

- Plata in 6 rate cu card Bonus Garanti, card Avantaj, card starBT, card Alpha Bank

- Ordin de plata

 

Plata numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul sau punctul de lucru al societatii. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Ramburs

In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

Plata online folosind cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, S.C YOUNIQUE ADVISERS S.R.L foloseste  platforma PayU.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PayU.

Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PayU. vatracutraditii.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Plata prin iTransfer
Poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Practic, dupa autentificarea in sistemul de internet banking se va afisa un ordin de plata precompletat cu toate datele tranzactiei. Prin semnarea electronica a ordinului de plata si aprobarea platii, tranzactia va fi finalizata cu succes.
Plata se efectueaza instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de internet banking cu care esti deja familiarizat.
In acest moment, poti folosi iTransfer pentru plati online efectuate prin intermediul solutiilor de internet banking furnizate de urmatoarele banci: ING si Banca Transilvania. 

Ordin de plata
- se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail sau fax catre client
- produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu sau punctul de lucru al societati dupa ce va exista dovada intrarii banilor în cont. 


    - pentru platile cu OP va rugam folositi contul de mai jos
           CONT IBAN: RO20UGBI0000732005867RON
           Banca: Garanti Bank

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Puteti plati online cu card bancar, in 6 rate prin Bonus Card Garanti, Card Avantaj, StarBT, Alpha Card, cu ordin de plata, ramburs, numerar sau prin POS la sediul societatii.
Cresterea competitivitatii S.C. Younique Advisers S.R.L. prin implementarea de sisteme informatice de comert electronic, B2C, B2B.
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

O Solutie E-commerce