DIN ACEEASI CATEGORIE
Papusi populare
Talvi
Figurine populare
Papusi si masti

24 rezultate gasite.

Ordoneaza dupa

Papusi populare unicat - Aneta
Papusa imbracata in costum popular alb cu fota populara neagra. Opincile sunt facute din piele, iar costumul lor popular este cusut din bumbac, lana si matase. Dimensiuni: 29 cm inaltime.

45,00 Lei

Talv (dovleac) pictat
Tigva decorativa cu desen reprezentativ. Acest desen ilustreaza prin nuantele sale cromatice un peisaj rustic. In tabloul rustic este desenat un colt al curtii unei case traditionale. Langa gardul protector al casei se afla un cocos, care strajuieste curtea. In plus, in desen este prezentata femeia care are grija de propia ei casa, imbracata intr-un costum popular. Aceste tigve erau folosite de tarani, cand mergeau la camp ca sa pastreze apa si sa puna boabe de fasole in ele. Dimensiuni: 25 cm diameter.

75,00 Lei

Talv (dovleac) pictat cu hora la romani
Aceasta tigva decorativa prezinta doi tineri, un flacau si o fata, care danseaza tinadu-se de mana. Acest dans popular era organizat atunci cand tinerii implineau o anumita varsta sau la evenimente importante din viata lor. Flacaul este imbracat intr-un costum popular romanesc,cu o ie, o caciula boiereasca pe cap si cu o curea din piele pe care o poarta la brau. De asemenea, fata este tot traditional imbracata, iar in jurul taliei poarta o fota traditionala. Aceste tigve erau folosite de tarani, cand mergeau la camp ca sa pastreze apa si sa puna boabe de fasole in ele. Dimensiuni: 25 cm diametru.

75,00 Lei
Talv (dovleac) pictat cu poveste de iarna
In acest tablou este ilustrata iarna, un anotimp in care obiceiurile romanesti prind viata. Pe aceasta tigva sunt desenate cateva case, acoperite de zapada, iar pe langa ele, niste copaci, ale caror crengi suporta greutatea zapezii. Pe aleile inzapezite sunt desenati niste copii care colinda fiecare casa, imbracati in costume populare, aducand spiritul sarbatorilor si obiceiurile romanesti in fiecare casa. Aceste tigve erau folosite de tarani, cand mergeau la camp ca sa pastreze apa si sa puna boabe de fasole in ele. Dimensiuni: 25 cm diametru.

75,00 Lei

Talv (dovleac) pictat cu povestea de la cirese
Pe aceasta tigva este ilustrata povestea de la cireșe, cand Nica s-a urcat in copacul cu cirese la o baba, iar cand baba l-a vazut, l-a alergat cu matura. Aceste tigve erau folosite de tarani, cand mergeau la camp ca sa pastreze apa si sa puna boabe de fasole in ele. Dimensiuni: 25 cm diametru.

75,00 Lei

Talv (dovleac) pictat
Pe aceasta tigva este ilustrata povestea pungutei cu doi bani. Cocosul boierului vine acasa cu o punga in cioc, pe care vrea sa i-o dea stapanului sau. Baba vazand acest lucru si-a batut gaina pana a plecat si dansa sa gaseasca galbeni. Gaina s-a intors acasa, s-a dus in cuibar, iar dupa un timp a iesit. Baba cand s-a dus sa vada daca i-a facut galbeni, a vazut o margea ouata de gaina, iar in acel moment a batut-o pana cand a omorat-o. Baba a ramas saraca,iar mosneagul era bogat si fericit. Baba s-a dus sa-i ceara mosneagului bani, dar acesta nu i-a dat deoarece nici baba la randul ei, nu i-a dat lui oua. In plus, pe tigva sunt desenati cei doi oameni, casele acestora si cele doua animale, cocosul fericit si cu o punguta in cioc, iar gaina batuta si stransa de gat. Aceste tigve erau folosite de tarani, cand mergeau la camp ca sa pastreze apa si sa puna boabe de fasole in ele. Dimensiuni: 25 cm.

75,00 Lei
Cioban
Aceasta figurina este realizata din lemn de esenta tare. Boierul poarta un cojoc de blana, o caciula boiereasca, iar in mana tine un baston de care se sprijina, toate acestea facute din lemn. In plus, in picioare are opinci de lemn, iar parul acestuia este format din lemn. Dimensiuni: 26 cm inaltime

150,00 Lei

Cioban
Aceasta figurina este realizata din lemn de esenta tare. Boierul poarta un cojoc de blana, o caciula boiereasca, toate acestea facute din lemn. In plus, in picioare are opinci de lemn, iar parul acestuia este format din lemn. Mai mult decat atat, acest cioban are mustata, iar mainile sale sunt acoperite de manusi de piele. Dimensiuni: 26 cm inaltime

150,00 Lei

Cioban
Aceasta figurina este realizata din lemn de esenta tare. Boierul poarta un cojoc de blana, o caciula boiereasca, toate acestea facute din lemn. In plus, in picioare are opinci de lemn, iar parul acestuia este format din lemn. Mai mult decat atat, acest cioban are mustata, iar mainile sale sunt acoperite de manusi de piele. In plus, la gat prezinta o esarfa, care ii tine de cald. Dimensiuni: 26 cm inaltime

150,00 Lei
Tarancuta cu lemnele
Figurina realizata din lemn de esenta tare, ilustrand o tarancuta carand lemne in spate. In mana are un toiag lung de care se sprijina din cauza greutatii lemnelor, iar pe cap poarta o basma care sa-i protejeze parul. Tarancuta este imbracata cu o ie, cu un cojoc si cu o fusta lunga pana-n pamant. In plus, la gat prezinta o esarfa, care ii tine de cald. Dimensiuni: 26 cm inaltime

150,00 Lei

Tarancuta
Figurina realizata din lemn de esenta tare, infatisand o tarancuta care merge sprijinandu-se de un toiag. Este imbracata cu o ie, cu un cojoc si cu o fusta lunga pana-n pamant,iar pe cap poarta o basma care ii protejeaza parul. In plus, la gat prezinta o esarfa, care ii tine de cald. Dimensiuni: 26 cm inaltime.

150,00 Lei

Papusi populare unicat - Gherghina
Papusa imbracata in costum popular romanesc, de culoare alba cu fota aurie. Opincile sunt facute din piele, iar costumul lor popular este cusut din bumbac lana si matase. Dimensiuni: 29 cm inaltime.

45,00 Lei
24 rezultate gasite.

Ordoneaza dupa
Puteti plati online cu card bancar, in 6 rate prin Bonus Card Garanti, Card Avantaj, StarBT, Alpha Card, cu ordin de plata, ramburs, numerar sau prin POS la sediul societatii.
Cresterea competitivitatii S.C. Younique Advisers S.R.L. prin implementarea de sisteme informatice de comert electronic, B2C, B2B.
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

O Solutie E-commerce